Salders Motoren Salders motoren

KoplampKoplampen herstellen doe je bij SALDERS

Salders is de koplamp polijst expert van provicie Flevoland e.o. Een nieuwe koplamp is erg duur ( +- €350.- excl. montage). De kunststof ruit van moderne koplampen is voorzien van een dunne coating, die na verloop van tijd verkleurt en dof wordt door de invloed van zonlicht en aantasting door pekel, reinigingsmiddelen en vuil. De lichtopbrengst van de koplamp vermindert hierdoor aanzienlijk. Doffe koplampen & koplampen afstellen:
Zijn jouw koplampen dof en niet meer helder? Zitten ze vol met krasjes en zijn ze vergeeld? Slecht voor de uitstraling van je wagen én allesbehalve veilig! Doffe koplampen kun je vrij eenvoudig een opknapbeurt geven.De aangetaste UV-Coating en oxidatie kan weer worden hersteld en voorkomt en verbeterd de volgende zaken:
  • Geen afkeuring meer bij de APK.
  • Vele malen goedkoper dan vervangen complete lichtunit;
  • Duidelijk meer lichtopbrengst;
  • De lichtopbrengst zal met 20% verneteren na het polijsten;
  • Uw auto ziet er weer een stuk beter uit.
Het is dus erg belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of te laten polijsten. Zeker met de donkere dagen voor de deur. U wilt toch geen gevaar zijn voor uwzelf en/of uw omgeving?

Doffe koplampen, hoe komt dat?
Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof? Hadden we vroeger nog koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu vervaardigd van transparante kunststof, met daarop een coating. Dit is een dunne film die het kunststof beschermt. Of je nu rondrijdt in een gloednieuwe exoot of in een wat oudere, opgelapte Fiat; bij normaal gebruik van welke auto dan ook verweert, beschadigt en verkleurt de coating van de lampen.

Koplampen polijsten:
U bent iemand die zuinig is op zijn wagen en gaat voor veilige deelname aan het verkeer. De lak ziet eruit om door een ringetje te halen. Alles glimt en blinkt je tegemoet. Tot we de doffe koplampen in het vizier krijgen. Die zien er mat, verweerd en vergeeld uit. Doffe koplampen zijn eeuwig zonde en totaal onnodig! Koplampen polijsten is namelijk vrij eenvoudig én voordelig, dus u hoeft heel vaak niet eens die dure nieuwe koplampunits te kopen. Voor een paar tientjes en een halve dag arbeid heb jij weer glimmende, transparante koplampen! Koplampen polijsten is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van uw bolide,mmaar wat te denken aan uw veiligheid en die van uw omgeving? belangrijk voor de veiligheid van uw auto. U kunt uw koplampen ook vervangen maar koplampen polijsten is veel voordeliger en Salders is hierin gespecialiseerd.

Prijs - Kosten: De koplamp hoeft voor de behandeling niet gedemonteerd te worden, dat spaart veel tijd. Wij zijn ongeveer 45 minuten bezig met uw koplampen. De prijs is € 60.- voor 2 koplampen polijsten.

Meer informatie over koplampen afstellen:
Wilt u meer informatie over doffe koplampen, koplampen afstellen en/of koplampen polijsten? Neem dan contact ons op met Paul Salders voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte voor doffe koplampen polijsten en/of herstellen. Salders heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Zij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant onder het genot van een kopje verse koffie.

Dank voor uw belangstelling zoveren een fijne dag verder.

Vorige pagina