Salders Motoren Salders motoren

Onderhoud & Service


SALDERS staat garant voor betrouwbaarheid en service. En ook in dit laatste willen we heus niet de eerste zijn, wel de beste. Via deze pagina treft u een overzicht aan van onze aanbiedingen

Wintercheck:
Gaat u deze winter met de auto op vakantie? Ga dan veilig en goed voorbereid op weg: doe voor vertrek een Salders Wintercheck. Voor slechts €15,00 controleren wij uw auto op de meest essentiële punten. Onderdelen die in de Top 10 staan als het gaat om pechonderdelen tijdens de vakantiereis.

Plan uw afspraak voor een Wintercheck
Met een Wintercheck weet u zeker dat u en uw auto goed voorbereid het winterseizoen ingaan. Plan dus voor de winter losbarst een afspraak!

Én, nog veel meer...
Naast de 5 meest essentiële onderdelen controleert wij ook een aantal andere belangrijke punten tijdens de Wintercheck: Ruitensproeiers, Ruitenwissersbladen, Verlichting, Voorruit, Uitlaatsysteem, Veren, Schokdempers, Wielbouten, Radiateur,en V-snaar.

Blijft u in Nederland?
Ook dan is de Wintercheck aanbevolen, ook dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een Salders Wintercheck, want ook in Nederland kan de winter u verrassen.Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord en garanderen scherpe prijzen.


Vorige pagina